Duifjes met druiven
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Duifjes met druiven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Traditioneel en lekker

bereiding
  1. 1

    Pluk de druiven van de tros. Spoel ze en dep ze goed droog. Schil en rasp de gember. Pel de teentjes knoflook.

  2. 2

    Doe de druiven met de gember en de witte wijn in een pan. Laat ze op een zacht vuurtje 20 minuten sudderen, en roer ze geregeld om.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  4. 4

    Doe de boter met 3 el olie in een ruime pan die ook in de oven kan. Bak er de duifjes op een zacht vuurtje aan alle kanten goudbruin in, in ongeveer 8 minuten. Kruid met peper en zout. Voeg er de teentjes knoflook aan toe en laat ze even kleuren.

  5. 5

    Doe de druiven in de pan met de duifjes en laat nog 25 minuten verder garen in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pluk de druiven van de tros. Spoel ze en dep ze goed droog. Schil en rasp de gember. Pel de teentjes knoflook.

  2. 2

    Doe de druiven met de gember en de witte wijn in een pan. Laat ze op een zacht vuurtje 20 minuten sudderen, en roer ze geregeld om.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  4. 4

    Doe de boter met 3 el olie in een ruime pan die ook in de oven kan. Bak er de duifjes op een zacht vuurtje aan alle kanten goudbruin in, in ongeveer 8 minuten. Kruid met peper en zout. Voeg er de teentjes knoflook aan toe en laat ze even kleuren.

  5. 5

    Doe de druiven in de pan met de duifjes en laat nog 25 minuten verder garen in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.