Recept

Boterham met smout en bruine suiker

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ook lekker met stukjes vers fruit

bereiding
  1. 1

    Verwarm de smout in een pan en bak er de boterhammen enkele minuten in, tot ze bruin en krokant zijn.

  2. 2

    Hak de hazelnoten grof.

  3. 3

    Bestrooi de boterhammen met bruine suiker en wat gehakte hazelnoten. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Boterham met smout en bruine suiker
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de smout in een pan en bak er de boterhammen enkele minuten in, tot ze bruin en krokant zijn.

  2. 2

    Hak de hazelnoten grof.

  3. 3

    Bestrooi de boterhammen met bruine suiker en wat gehakte hazelnoten. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!