Zalmburger met dillesaus
bereiding
- 
                        1 Rasp de limoenschil, pers de limoen uit. Meng het zalmgehakt met de limoenrasp, de helft van het limoensap, de helft van de dille en het ei. 
- 
                        2 Schaaf de venkel in flinterdunne plakjes. Besprenkel ze met de rest van het limoensap. 
- 
                        3 Meng de mayonaise met de mosterd en de rest van de dille. 
- 
                        4 Vorm van het zalmmengsel 4 burgers en wentel ze door de bloem. Bak ze 6 tot 8 minuten in een beetje olie (keer ze halverwege op de andere kant). 
- 
                        5 Snij de broodjes open en leg ze even op de grill. Beleg ze met sla, een schepje dillesaus, een zalmburger en plakjes venkel. Garneer met roze peperbesjes. 
 
                                                     
                 
                                 
                 
                 
                                 
                 
                                 
                 
                 
                