Spaghetti met pesto
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spaghetti met pesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dankzij de spinazie blijft de pesto mooi groen

bereiding
  1. 1

    Spoel de blaadjes spinazie en het basilicum en laat goed uitlekken. Pel het teentje knoflook en snipper fijn.

  2. 2

    Doe de knoflook samen met de spinazie, basilicum en de pijnboompitten in een blender. Mix en voeg er de geraspte parmezaan aan toe. Doe er de olijfolie bij en mix tot een gladde, smeuïge massa. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Kook de spaghetti beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en meng met de pesto. Schep goed om en serveer met een blaadje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de blaadjes spinazie en het basilicum en laat goed uitlekken. Pel het teentje knoflook en snipper fijn.

  2. 2

    Doe de knoflook samen met de spinazie, basilicum en de pijnboompitten in een blender. Mix en voeg er de geraspte parmezaan aan toe. Doe er de olijfolie bij en mix tot een gladde, smeuïge massa. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Kook de spaghetti beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en meng met de pesto. Schep goed om en serveer met een blaadje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.