Appeltaart met reblochon en tijm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Appeltaart met reblochon en tijm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartige taart voor je oogappels

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg in. Prik er met een vork gaatjes in. Zet even in de koelkast.

  2. 2

    Snij de kaas in blokjes. Schil de appels, snij ze in plakjes en schik ze op het deeg. Verdeel er de kaas over.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room. Rist de tijmblaadjes van de takjes en doe ze erbij. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Giet het eimengsel over de taart en zet 50 minuten in de oven. Serveer lauwwarm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg in. Prik er met een vork gaatjes in. Zet even in de koelkast.

  2. 2

    Snij de kaas in blokjes. Schil de appels, snij ze in plakjes en schik ze op het deeg. Verdeel er de kaas over.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room. Rist de tijmblaadjes van de takjes en doe ze erbij. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Giet het eimengsel over de taart en zet 50 minuten in de oven. Serveer lauwwarm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.