Recept

Appeltaart met reblochon en tijm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartige taart voor je oogappels

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg in. Prik er met een vork gaatjes in. Zet even in de koelkast.

  2. 2

    Snij de kaas in blokjes. Schil de appels, snij ze in plakjes en schik ze op het deeg. Verdeel er de kaas over.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room. Rist de tijmblaadjes van de takjes en doe ze erbij. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Giet het eimengsel over de taart en zet 50 minuten in de oven. Serveer lauwwarm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Appeltaart met reblochon en tijm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed een taartvorm met bakpapier en leg er het bladerdeeg in. Prik er met een vork gaatjes in. Zet even in de koelkast.

  2. 2

    Snij de kaas in blokjes. Schil de appels, snij ze in plakjes en schik ze op het deeg. Verdeel er de kaas over.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room. Rist de tijmblaadjes van de takjes en doe ze erbij. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  4. 4

    Giet het eimengsel over de taart en zet 50 minuten in de oven. Serveer lauwwarm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!