Groenteschotel met peer
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Groenteschotel met peer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met pancetta

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil de groenten en snij ze in grote stukken. Pel de uien en snij ze in partjes. Snij de peren in partjes. Snij de pancetta in stukken.

  3. 3

    Meng de peren met de groenten, de pancetta, de tijm en de ongepelde knoflook. Overgiet met de olijfolie en schep goed door elkaar, tot alles mooi bedekt is met een laagje olie. Kruid met peper en een heel klein beetje zout.

  4. 4

    Leg de groenten op een bakplaat en zet 25 minuten in de oven. Schep er dan de honing door en zet nog 5 minuten in de oven, tot de groenten wat gekaramelliseerd zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Schil de groenten en snij ze in grote stukken. Pel de uien en snij ze in partjes. Snij de peren in partjes. Snij de pancetta in stukken.

  3. 3

    Meng de peren met de groenten, de pancetta, de tijm en de ongepelde knoflook. Overgiet met de olijfolie en schep goed door elkaar, tot alles mooi bedekt is met een laagje olie. Kruid met peper en een heel klein beetje zout.

  4. 4

    Leg de groenten op een bakplaat en zet 25 minuten in de oven. Schep er dan de honing door en zet nog 5 minuten in de oven, tot de groenten wat gekaramelliseerd zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.