Recept

Groenteburger

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een lekker dipsausje

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en de knolselder. Snij ze in blokjes en kook ze gaar in een klein beetje water. Laat goed uitlekken en stamp ze fijn. Verdeel meteen over een bakplaat en laat uitdampen.

  2. 2

    Pel en hak de ui. Meng met de knolselderpuree, de eieren, 80 g bloem, nootmuskaat, peper en zout. Meng tot een stevig deeg (voeg eventueel meer bloem toe).

  3. 3

    Verdeel het deeg in porties en vorm er burgers van. Bak ze goudbruin in boter.

  4. 4

    Snij voor de dip de komkommer en knoflook heel fijn. Meng ze met de rest van de ingrediënten.

  5. 5

    Verwarm de tortilla’s of pitabroodjes. Beleg ze met sla en een burgertje. Serveer met de dip en kerstomaatjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Groenteburger

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!