Biefstuk met gemengde groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Biefstuk met gemengde groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met pasta

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar en laat afkoelen.

  2. 2

    Snij de paprika in reepjes, de tomaten en de artisjokken in kwartjes.

  3. 3

    Roer de honing los met de balsamicoazijn en het citroensap. Meng met de pasta en de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Laat 15 minuten marineren.

  4. 4

    Kruid de steaks met peper en zout en wrijf ze in met olijfolie. Gril ze naar smaak.

  5. 5

    Verdeel alles over de borden en lepel er wat zure room bij. Werk af met de geroosterde pijnboompitten en een takje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar en laat afkoelen.

  2. 2

    Snij de paprika in reepjes, de tomaten en de artisjokken in kwartjes.

  3. 3

    Roer de honing los met de balsamicoazijn en het citroensap. Meng met de pasta en de groenten. Breng op smaak met peper en zout. Laat 15 minuten marineren.

  4. 4

    Kruid de steaks met peper en zout en wrijf ze in met olijfolie. Gril ze naar smaak.

  5. 5

    Verdeel alles over de borden en lepel er wat zure room bij. Werk af met de geroosterde pijnboompitten en een takje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.