Recept

Kipspiesje met couscous

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Zuiderse kip

bereiding
  1. 1

    Overgiet de couscous met heet water en laat wellen (volg de instructies op de verpakking). Maak de korrels los met een vork.

  2. 2

    Snij de courgette in miniblokjes. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes van dezelfde grootte. Snipper de koriander.

  3. 3

    Meng de tomaten, courgette, kikkererwten en peterselie met de couscous. Breng op smaak met het limoensap, peper en zout. Zet even koel weg.

  4. 4

    Snij de kip in blokjes en besprenkel ze met wat citroensap. Kruid ze met peper en zout. Laat ze 10 minuten rusten in de koelkast.

  5. 5

    Prik de kip op spiesjes en bestrijk ze met olijfolie. Gril ze rondom goudbruin.

  6. 6

    Vul de radicchio met couscoussalade, leg er de kipspiesjes bij en serveer met partjes citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kipspiesje met couscous

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!