Penne rigate alla puttanesca
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Penne rigate alla puttanesca

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk pastabord

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten. Dompel ze enkele seconden in kokendheet water. Pel en ontpit en snij in blokjes.

  2. 2

    Spoel de kappertjes en laat ze uitlekken. Pel de knoflook en rasp ‘m fijn.

  3. 3

    Verhit de olijfolie in een pan en fruit de geraspte knoflook. Voeg er de chilivlokken aan toe en schep goed om. Voeg er de blokjes tomaat en de ansjovis aan toe. Laat 3 uur op een zacht vuurtje pruttelen. Doe er dan de kappertjes en de olijven bij en schep goed om. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en meng met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten. Dompel ze enkele seconden in kokendheet water. Pel en ontpit en snij in blokjes.

  2. 2

    Spoel de kappertjes en laat ze uitlekken. Pel de knoflook en rasp ‘m fijn.

  3. 3

    Verhit de olijfolie in een pan en fruit de geraspte knoflook. Voeg er de chilivlokken aan toe en schep goed om. Voeg er de blokjes tomaat en de ansjovis aan toe. Laat 3 uur op een zacht vuurtje pruttelen. Doe er dan de kappertjes en de olijven bij en schep goed om. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en meng met de saus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.