Fettuccine met ricotta, spinazie en pijnboompitten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Fettuccine met ricotta, spinazie en pijnboompitten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met romig sausje

bereiding
  1. 1

    Kook de fettuccine beetgaar. Giet af, maar bewaar 4 el van het kookvocht.

  2. 2

    Meng de pasta met de olijfolie, ricotta en het kookvocht. Schep er de jonge spinazie en pijnboompitten door.

  3. 3

    Breng op smaak met flink wat peper en nootmuskaat.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de fettuccine beetgaar. Giet af, maar bewaar 4 el van het kookvocht.

  2. 2

    Meng de pasta met de olijfolie, ricotta en het kookvocht. Schep er de jonge spinazie en pijnboompitten door.

  3. 3

    Breng op smaak met flink wat peper en nootmuskaat.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.