Orecchiette met groene groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Orecchiette met groene groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Veggie pasta

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar. Blancheer de broccoli in kleine roosjes 5 minuten in kokend gezouten water. Laat schrikken onder koud water en uitlekken. Bewaar 100 ml kookvocht.

  2. 2

    Pureer 1/3 van de broccoli. Kook de asperges gaar en snij ze in stukjes. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in stukjes.

  3. 3

    Meng de orecchiette met de broccolipuree, het kookvocht, de asperges, stukjes tomaat, broccoliroosjes en olijfolie. Breng op smaak met flink wat peper en een beetje zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar. Blancheer de broccoli in kleine roosjes 5 minuten in kokend gezouten water. Laat schrikken onder koud water en uitlekken. Bewaar 100 ml kookvocht.

  2. 2

    Pureer 1/3 van de broccoli. Kook de asperges gaar en snij ze in stukjes. Pel en ontpit de tomaten en snij ze in stukjes.

  3. 3

    Meng de orecchiette met de broccolipuree, het kookvocht, de asperges, stukjes tomaat, broccoliroosjes en olijfolie. Breng op smaak met flink wat peper en een beetje zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.