Pizza met vijgen en mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza met vijgen en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Prima combinatie

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C, met de bakplaat erin.

  2. 2

    Steek 8 rondjes uit het pizzadeeg, leg ze op bakpapier en bestrijk ze met 1 el olijfolie.

  3. 3

    Snij de vijgen in vieren. Nappeer de pizzabodempjes met passata en beleg ze met plakjes ham, een partje vijg, mozzarella en tijm. Besprenkel ze met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Leg de pizza’s op het bakpapier op de hete bakplaat en zet ze 15 à 20 minuten in de oven. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C, met de bakplaat erin.

  2. 2

    Steek 8 rondjes uit het pizzadeeg, leg ze op bakpapier en bestrijk ze met 1 el olijfolie.

  3. 3

    Snij de vijgen in vieren. Nappeer de pizzabodempjes met passata en beleg ze met plakjes ham, een partje vijg, mozzarella en tijm. Besprenkel ze met de rest van de olijfolie en kruid met peper en zout.

  4. 4

    Leg de pizza’s op het bakpapier op de hete bakplaat en zet ze 15 à 20 minuten in de oven. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.