Gehaktbrood met gegrilde paprika
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gehaktbrood met gegrilde paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal voor een zomers buffet

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit ze glazig in wat boter.

  2. 2

    Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, de gefruite ui, de noten en de kruidenmix. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg de plakjes pancetta dakpansgewijs open. Verdeel er het gehakt over (laat aan de lange kant 5 cm vrij). Leg de paprika’s in het midden en rol op. Sluit met het vrij blijvende spekrandje.

  4. 4

    Leg de gehaktrol voorzichtig op de naad in een ovenschaal. Zet 20 minuten in de oven. Laat afkoelen en snij in plakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit ze glazig in wat boter.

  2. 2

    Meng het gehakt met het ei, het paneermeel, de gefruite ui, de noten en de kruidenmix. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg de plakjes pancetta dakpansgewijs open. Verdeel er het gehakt over (laat aan de lange kant 5 cm vrij). Leg de paprika’s in het midden en rol op. Sluit met het vrij blijvende spekrandje.

  4. 4

    Leg de gehaktrol voorzichtig op de naad in een ovenschaal. Zet 20 minuten in de oven. Laat afkoelen en snij in plakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.