• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Scampi-pannetje met rijst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker in de wok

bereiding
  1. 1

    Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.

  2. 2

    Kook de rijst gaar.

  3. 3

    Verdeel de broccolini in stukjes (of de broccoli in roosjes). Schil de wortelen en snij ze in staafjes. Pel en hak de knoflook.

  4. 4

    Blancheer de groenten 2 à 3 minuten in kokend water. Laat ze schrikken onder koud water en uitlekken.

  5. 5

    Roerbak de scampi’s samen met de knoflook 3 à 4 minuten in olie. Voeg de groenten toe en roerbak ze enkele minuten mee. Doe er de oestersaus bij en breng op smaak met peper.

  6. 6

    Schep er de gekookte rijst door. Werk het scampipannetje af met verse kruiden naar smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.

  2. 2

    Kook de rijst gaar.

  3. 3

    Verdeel de broccolini in stukjes (of de broccoli in roosjes). Schil de wortelen en snij ze in staafjes. Pel en hak de knoflook.

  4. 4

    Blancheer de groenten 2 à 3 minuten in kokend water. Laat ze schrikken onder koud water en uitlekken.

  5. 5

    Roerbak de scampi’s samen met de knoflook 3 à 4 minuten in olie. Voeg de groenten toe en roerbak ze enkele minuten mee. Doe er de oestersaus bij en breng op smaak met peper.

  6. 6

    Schep er de gekookte rijst door. Werk het scampipannetje af met verse kruiden naar smaak.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.