Recept

Aardappelsalade met witloof en garnaaltjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker fris

bereiding
  1. 1

    Snij de aardappelen in blokjes. Snipper de sjalot fijn. Snij de lente-ui in ringen. Maak het witloof schoon en hou 12 kleine blaadjes apart. Snij de rest in reepjes en meng ze met de garnalen.

  2. 2

    Roer een dressing van de olie, de frambozenazijn en de sjalot. Meng de aardappelblokjes met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Schep de aardappelsalade in de borden. Verdeel er de garnalen over en garneer met de apart gehouden witloofblaadjes. Bestrooi met de lente-ui en versgemalen peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsalade met witloof en garnaaltjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!