Recept

Marmelade van limoen met rum en rozijnen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Bokaaltje met pit

bereiding
  1. 1

    Laat de rozijnen 12 uur weken in de rum.

  2. 2

    Boen de limoenen grondig schoon. Snij ze in partjes en verwijder eventuele pitjes.

  3. 3

    Meng de limoenpartjes met de geleisuiker en de steranijs. Laat 3 uur marineren in de koelkast.

  4. 4

    Breng het mengsel aan de kook en laat 4 minuten borrelend doorkoken. Doe er de geweekte rozijnen en de rum bij. Laat nog 1 minuut borrelend doorkoken.

  5. 5

    Verdeel de marmelade over de bokaaltjes en dek meteen af.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Marmelade van limoen met rum en rozijnen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!