Zalmquiche met ricotta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalmquiche met ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Als je eens minder zin hebt om te koken

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Rol het bladerdeeg uit, leg het in een bakvorm en prik er gaatjes in met een vork.

  2. 2

    Roer de melk, de eieren en de ricotta goed dooreen in een kom. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg de zalm en de doperwtjes op het bladerdeeg en giet het ricotta-eimengsel erover.

  4. 4

    Zet de quiche ongeveer 30 minuten in de oven of tot de vulling goudbruin en mooi gestold is. Garneer met gehakte muntblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Rol het bladerdeeg uit, leg het in een bakvorm en prik er gaatjes in met een vork.

  2. 2

    Roer de melk, de eieren en de ricotta goed dooreen in een kom. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Leg de zalm en de doperwtjes op het bladerdeeg en giet het ricotta-eimengsel erover.

  4. 4

    Zet de quiche ongeveer 30 minuten in de oven of tot de vulling goudbruin en mooi gestold is. Garneer met gehakte muntblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.