Recept

Panzanella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker allegaartje

bereiding
  1. 1

    Rooster de paprika onder de hete ovengrill (draai geregeld om) tot het vel aan alle kanten zwartgeblakerd is. Laat de paprika afkoelen in een kom met een deksel erop. Je kunt er nu gemakkelijk het vel afhalen. Verwijder de zaadjes en snij de paprika in repen.

  2. 2

    Scheur het brood in grove stukken en besprenkel ze met een beetje olijfolie. Rooster ze goudbruin in de oven (opgelet, dit gaat snel!) en laat afkoelen.

  3. 3

    Pel en ontpit de tomaten voor de dressing. Snij ze in blokjes en mix ze fijn, samen met de zongedroogde tomaatjes, de gepelde knoflook, een scheut olijfolie, peper en zout.

  4. 4

    Spoel de kerstomaatjes en halveer ze eventueel. Snij de ansjovisjes in stukjes. Spoel de kappertjes en laat ze uitlekken. Scheur de mozzarella in stukjes.

  5. 5

    Meng alle ingrediënten voor de salade en maak aan met de tomatendressing. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Panzanella

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!