Scampislaatje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Scampislaatje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met knapperig vers stokbrood

bereiding
  1. 1

    Maak de scampi’s schoon. Pel en snipper de knoflook. Roer een marinade van 2 el olijfolie, het limoensap, de gember en de knoflook. Kruid met peper en zout. Schep er de garnalen door, dek af en laat 1 uur in de koelkast marineren.

  2. 2

    Spoel de bonen en laat ze goed uitlekken. Maak de groenten schoon. Snij de kerstomaatjes doormidden, de paprika’s en avocado’s in blokjes, de ui in fijne partjes. Meng ze met de bonen.

  3. 3

    Bak de scampi’s in olijfolie en voeg aan het eind ook de marinade toe. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de salade over de borden. Leg er scampi’s bovenop en overgiet met de marinade. Werk af met snippers basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de scampi’s schoon. Pel en snipper de knoflook. Roer een marinade van 2 el olijfolie, het limoensap, de gember en de knoflook. Kruid met peper en zout. Schep er de garnalen door, dek af en laat 1 uur in de koelkast marineren.

  2. 2

    Spoel de bonen en laat ze goed uitlekken. Maak de groenten schoon. Snij de kerstomaatjes doormidden, de paprika’s en avocado’s in blokjes, de ui in fijne partjes. Meng ze met de bonen.

  3. 3

    Bak de scampi’s in olijfolie en voeg aan het eind ook de marinade toe. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de salade over de borden. Leg er scampi’s bovenop en overgiet met de marinade. Werk af met snippers basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.