Tofuburgers
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Tofuburgers

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke vegetarische burgers

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de tofu in vier gelijke stukken.

    Pel en plet de knoflook, meng met de olijfolie en flink wat peper en zout. Laat de tofu minstens 1 uur marineren.

    Pel de ui en snij ze in flinterdunne ringen.

    Spoel de tomaten en snij ze in plakjes.

    Hak de tuinkruiden.

  2. 2

    Klop de verse kaas op met de gehakte tuinkruiden en peper.

  3. 3

    Laat de gemarineerde tofu uitlekken en wentel de plakjes in paneermeel. Bak ze 2 à 4 min aan elke kant in de marinade.

  4. 4

    Snij de broodjes open. Beleg ze met sla, plakjes tomaat en de warme tofu. Werk af met de uiringen en een toef kruidenkaas. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de tofu in vier gelijke stukken.

    Pel en plet de knoflook, meng met de olijfolie en flink wat peper en zout. Laat de tofu minstens 1 uur marineren.

    Pel de ui en snij ze in flinterdunne ringen.

    Spoel de tomaten en snij ze in plakjes.

    Hak de tuinkruiden.

  2. 2

    Klop de verse kaas op met de gehakte tuinkruiden en peper.

  3. 3

    Laat de gemarineerde tofu uitlekken en wentel de plakjes in paneermeel. Bak ze 2 à 4 min aan elke kant in de marinade.

  4. 4

    Snij de broodjes open. Beleg ze met sla, plakjes tomaat en de warme tofu. Werk af met de uiringen en een toef kruidenkaas. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.