Gemarineerde varkensreepjes met noedels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gemarineerde varkensreepjes met noedels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vrolijk wokgerecht

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in reepjes.

  2. 2

    Pel de knoflook, schil de gember en hak ze fijn. Meng met de honing en 3 à 4 el sojasaus. Laat het vlees hierin 2 uur marineren in de koelkast.

  3. 3

    Schil de wortelen. Spoel de peultjes en snij ze eventueel schuin doormidden. Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Snij de lente-uitjes in schuine ringetjes. Kook de noedels beetgaar en laat uitlekken.

  4. 4

    Haal de varkensreepjes uit de marinade en laat uitlekken. Verhit de olie in een wok en bak ze goudbruin. Schep uit de wok en zet even opzij.

  5. 5

    Roerbak de worteltjes en peultjes 3 minuten. Doe het vlees er weer bij, samen met de spinazie en de lenteuitjes. Roerbak nog 1 à 2 minuten. Roer er dan de noedels door. Breng op smaak met sojasaus en peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in reepjes.

  2. 2

    Pel de knoflook, schil de gember en hak ze fijn. Meng met de honing en 3 à 4 el sojasaus. Laat het vlees hierin 2 uur marineren in de koelkast.

  3. 3

    Schil de wortelen. Spoel de peultjes en snij ze eventueel schuin doormidden. Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Snij de lente-uitjes in schuine ringetjes. Kook de noedels beetgaar en laat uitlekken.

  4. 4

    Haal de varkensreepjes uit de marinade en laat uitlekken. Verhit de olie in een wok en bak ze goudbruin. Schep uit de wok en zet even opzij.

  5. 5

    Roerbak de worteltjes en peultjes 3 minuten. Doe het vlees er weer bij, samen met de spinazie en de lenteuitjes. Roerbak nog 1 à 2 minuten. Roer er dan de noedels door. Breng op smaak met sojasaus en peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.