Spiesjes met halloumi en pompoen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spiesjes met halloumi en pompoen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkers uit Cyprus

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Stoom de ongeschilde aardappelen beetgaar. Laat ze afkoelen. Halveer ze. Snij de pompoen en de halloumi in blokjes. Pers de sinaasappelen. Kook het sap met het vruchtvlees 5 minuten met de suiker en 1 snuifje kaneelpoeder. Blijf roeren. Hou apart.

  2. 2

    Zet de grill aan. Maak spiesjes met afwisselend de halloumi, pompoen en aardappelen. Besprenkel ze met olijfolie. Kruid met peper en zout. Gril ze 6 tot 8 minuten en draai ze ondertussen regelmatig om.

  3. 3

    Meng de room met de yoghurt, munt en citroensap.

  4. 4

    Schik de spiesjes op borden. Besprenkel met de saus. Garneer met munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Stoom de ongeschilde aardappelen beetgaar. Laat ze afkoelen. Halveer ze. Snij de pompoen en de halloumi in blokjes. Pers de sinaasappelen. Kook het sap met het vruchtvlees 5 minuten met de suiker en 1 snuifje kaneelpoeder. Blijf roeren. Hou apart.

  2. 2

    Zet de grill aan. Maak spiesjes met afwisselend de halloumi, pompoen en aardappelen. Besprenkel ze met olijfolie. Kruid met peper en zout. Gril ze 6 tot 8 minuten en draai ze ondertussen regelmatig om.

  3. 3

    Meng de room met de yoghurt, munt en citroensap.

  4. 4

    Schik de spiesjes op borden. Besprenkel met de saus. Garneer met munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.