Makkelijke lasagne
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Makkelijke lasagne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tover in een mum van tijd een smakelijke lasagne op tafel

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de tomaten en de courgette en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Maak de bechamelsaus: smelt de boter en strooi er de bloem bij. Roer goed en schenk er al roerend de melk bij. Blijf roeren tot je een gladde saus krijgt. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Start met een laagje tomatenblokjes. Bedek met lasagnevellen, de helft van de ham- en de courgetteblokjes, tomatenblokjes en 1/3de van de geraspte mozzarella. Herhaal deze volgorde tot alle ingrediënten op zijn.

  4. 4

    Eindig met een laagje bechamelsaus en bestrooi met geraspte mozzarella. Zet 40 tot 45 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Spoel de tomaten en de courgette en snij ze in blokjes.

  2. 2

    Maak de bechamelsaus: smelt de boter en strooi er de bloem bij. Roer goed en schenk er al roerend de melk bij. Blijf roeren tot je een gladde saus krijgt. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  3. 3

    Start met een laagje tomatenblokjes. Bedek met lasagnevellen, de helft van de ham- en de courgetteblokjes, tomatenblokjes en 1/3de van de geraspte mozzarella. Herhaal deze volgorde tot alle ingrediënten op zijn.

  4. 4

    Eindig met een laagje bechamelsaus en bestrooi met geraspte mozzarella. Zet 40 tot 45 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.