Tiramisu met aardbeien

  • 200 min
  • Erg makkelijk
  • Goedkoop
  • Europees
  • Dessert
Zo maak je ‘t
  1. Spoel de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer.

  2. Splits de eieren. Klop de eidooiers samen met de mascarpone en de suiker luchtig.

  3. Klop de eiwitten samen met de vanillesuiker stijf. Schep voorzichtig door de mascarponecrème en meng goed.

  4. Meng de koffie met de likeur. Breek de lange vingers en wentel de koekjes door de koffie. Bedek de bodem van hoge glazen met koekjes, enkele aardbeien en een lepel mascarponeroom. Herhaal tot de ingrediënten zijn opgebruikt. Eindig met een flinke laag mascarpone.

  5. Zet de glaasjes ten minste 3 uur in de koelkast en serveer met een blaadje munt.

Variëren kun je leren...

Kidsfavoriet
  • Ik heb alle tijd
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Aardbeientiramisu

Slank
  • Snel klaar
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Slanke tiramisu

Trage/Snelle variant
  • Snel klaar
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Tiramisu basisrecept

Rock & Roll
  • Snel klaar
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Mangobokaaltje

Of toch iets anders?

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Aardbeientiramisu

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Slanke tiramisu

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Aardbeisoepje met kokos

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Aardbeien met chocolade

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Confituur van aardbei en watermeloen