Zachtgekookt eitje met asperges in rauwe ham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zachtgekookt eitje met asperges in rauwe ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pure lente

bereiding
  1. 1

    Verwarm de grill voor. Bestrijk de asperges met olijfolie. Gril ze 4 à 5 minuten en keer ze regelmatig om. Wikkel de asperges in de rauwe ham en gril ze nog 1 minuut aan elke kant. Hou warm.

  2. 2

    Breng water aan de kook. Laat, zodra het water kookt, de eieren een voor een zachtjes in het water glijden. Kook ze in 4 à 5 minuten zacht.

  3. 3

    Zet de eitjes in een eierdopje. Serveer met de gegrilde asperges.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de grill voor. Bestrijk de asperges met olijfolie. Gril ze 4 à 5 minuten en keer ze regelmatig om. Wikkel de asperges in de rauwe ham en gril ze nog 1 minuut aan elke kant. Hou warm.

  2. 2

    Breng water aan de kook. Laat, zodra het water kookt, de eieren een voor een zachtjes in het water glijden. Kook ze in 4 à 5 minuten zacht.

  3. 3

    Zet de eitjes in een eierdopje. Serveer met de gegrilde asperges.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.