Recept

Zachtgekookt eitje met asperges in rauwe ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pure lente

bereiding
  1. 1

    Verwarm de grill voor. Bestrijk de asperges met olijfolie. Gril ze 4 à 5 minuten en keer ze regelmatig om. Wikkel de asperges in de rauwe ham en gril ze nog 1 minuut aan elke kant. Hou warm.

  2. 2

    Breng water aan de kook. Laat, zodra het water kookt, de eieren een voor een zachtjes in het water glijden. Kook ze in 4 à 5 minuten zacht.

  3. 3

    Zet de eitjes in een eierdopje. Serveer met de gegrilde asperges.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zachtgekookt eitje met asperges in rauwe ham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de grill voor. Bestrijk de asperges met olijfolie. Gril ze 4 à 5 minuten en keer ze regelmatig om. Wikkel de asperges in de rauwe ham en gril ze nog 1 minuut aan elke kant. Hou warm.

  2. 2

    Breng water aan de kook. Laat, zodra het water kookt, de eieren een voor een zachtjes in het water glijden. Kook ze in 4 à 5 minuten zacht.

  3. 3

    Zet de eitjes in een eierdopje. Serveer met de gegrilde asperges.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!