Lamsstoofpotje met lentegroenten

  • 100 min
  • Makkelijk
  • Goedkoop
  • Belgisch
  • Hoofdgerecht
Zo maak je ‘t
  1. Snij het vlees in stukken. Pel de uitjes. Pel en hak de knoflook. Borstel de wortels en de aardappeltjes schoon (schil ze indien gewenst). Breek het houtachtige uiteinde van de asperges.

  2. Schroei het vlees dicht in een pan met hete olie. Haal het uit de pan en hou het even apart.

  3. Fruit in dezelfde pan de uitjes en de knoflook. Blus met de wijn en overgiet met de helft van de fond. Doe er het vlees en de aardappeltjes bij. Kruid met peper en zout. Laat 1 uur heel zachtjes sudderen en voeg beetje bij beetje de rest van de fond toe.

  4. Doe er de worteltjes, asperges en erwten bij. Laat nog 20 minuten verder garen. Breng op smaak met peper en zout.

Of toch iets anders?

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Lamsstoofpotje met pruimen

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Lamsstoofpotje

  • Meer dan 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Runderstoofpotje met lentegroenten

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Aardappelsoep met lentegroenten

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Kaasfondue met lentegroenten