Frisse aardappelsalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Frisse aardappelsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Krokante chips, zo uit de oven

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Spoel de aardappels, dep ze droog en snij ze in flinterdunne plakjes. Meng ze met de olijfolie en het selderzout. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in 20 tot 30 minuten knapperig en goudbruin. Laat afkoelen.

  2. 2

    Roer een dressing van de zure room, de mayonaise en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Meng de aardappeltjes met de spinazie, tomaatjes en parmezaanschilfers.

  4. 4

    Verdeel de salade over de borden. Bestrooi met de pijnboompitten en lepel er wat van de dressing over. Serveer meteen, eventueel met een stukje gebakken vis of kip erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. Spoel de aardappels, dep ze droog en snij ze in flinterdunne plakjes. Meng ze met de olijfolie en het selderzout. Verdeel ze over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in 20 tot 30 minuten knapperig en goudbruin. Laat afkoelen.

  2. 2

    Roer een dressing van de zure room, de mayonaise en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Meng de aardappeltjes met de spinazie, tomaatjes en parmezaanschilfers.

  4. 4

    Verdeel de salade over de borden. Bestrooi met de pijnboompitten en lepel er wat van de dressing over. Serveer meteen, eventueel met een stukje gebakken vis of kip erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.