Roodbaars in papillot
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Roodbaars in papillot

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Sappig stukje vis

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. 2

    Spoel de visfilets en dep ze goed droog.

  3. 3

    Schraap de worteltjes, spoel de prei. Trek de groenten met een dunschiller in fijne slierten.

  4. 4

    Leg op vier grote vellen aluminiumfolie een bedje van wortelsliertjes. Besprenkel met het sinaasappelsap. Leg er de gekruide visfilets op en daarop de preislierten. Besprenkel met de witte wijn.

  5. 5

    Vouw de papillotten goed dicht, zodat de vloeistof er niet uit kan. Zet ze 10 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. 2

    Spoel de visfilets en dep ze goed droog.

  3. 3

    Schraap de worteltjes, spoel de prei. Trek de groenten met een dunschiller in fijne slierten.

  4. 4

    Leg op vier grote vellen aluminiumfolie een bedje van wortelsliertjes. Besprenkel met het sinaasappelsap. Leg er de gekruide visfilets op en daarop de preislierten. Besprenkel met de witte wijn.

  5. 5

    Vouw de papillotten goed dicht, zodat de vloeistof er niet uit kan. Zet ze 10 minuten in het midden van de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.