• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hollandaisesaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De klassieke lekkere saus

bereiding
  1. 1

    Klop de eierdooiers met het water los in een pannetje.

    Smelt de boter.

  2. 2

    Zet het eimengsel op een laag vuurtje en klop verder, giet er in een straaltje de gesmolten boter bij terwijl je blijft kloppen.

  3. 3

    Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de eierdooiers met het water los in een pannetje.

    Smelt de boter.

  2. 2

    Zet het eimengsel op een laag vuurtje en klop verder, giet er in een straaltje de gesmolten boter bij terwijl je blijft kloppen.

  3. 3

    Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.