Lekker Shop Shop

Kalkoenblokjes met broccoli en citroen

Zo maak je ‘t
  1. Snij de kalkoenfilet in blokjes of reepjes. Maak de broccoli schoon en verdeel hem in roosjes. Kook of stoom ze in ongeveer 5 minuten beetgaar. Trek of snij sliertjes schil van de citroen en pers het sap. Pel de knoflook en snipper ’m fijn.

  2. Verhit de sesamolie in een pan en bak de kalkoen in 2 tot 3 minuten goudgeel en gaar. Kruid met peper en zout. Blus de pan met het citroensap en een scheutje water. Voeg de broccoli, de sliertjes citroenschil en de knoflook toe en roer om. Laat nog even goed warm worden. Bestrooi met peterselie en breng verder op smaak.

Of toch iets anders?

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Supercrunchy salade van bloemkool & broccoli

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Zalmmoten met groene salade

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Wok met broccoli en varkensreepjes