Waterzooi van schelvis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Waterzooi van schelvis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een variant op de klassieker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de groenten fijn.

    Hak de bieslook fijn.

  2. 2

    Kook de filets met de sjalotten, de witte wijn, de visfumet, peper en zout, en citroensap. Hou de filets apart warm.

  3. 3

    Laat het kooknat tot de helft inkoken.

  4. 4

    Voeg de verse room toe en laat indikken tot roomsaus. Laat de fijngesneden groenten in hete boter sudderen en voeg bij de saus.

  5. 5

    Schik de filets op een warme schotel, overgiet met de saus en bestrooi met bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de groenten fijn.

    Hak de bieslook fijn.

  2. 2

    Kook de filets met de sjalotten, de witte wijn, de visfumet, peper en zout, en citroensap. Hou de filets apart warm.

  3. 3

    Laat het kooknat tot de helft inkoken.

  4. 4

    Voeg de verse room toe en laat indikken tot roomsaus. Laat de fijngesneden groenten in hete boter sudderen en voeg bij de saus.

  5. 5

    Schik de filets op een warme schotel, overgiet met de saus en bestrooi met bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.