Aspergequiche met parmezaan
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aspergequiche met parmezaan

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smullen van deze heerlijke lentequiche

bereiding
  1. 1

    Spoel de asperges en breek het houtachtige uiteinde eraf (schillen hoeft niet). Kook ze 4 minuten in lichtgezouten water. Spoel meteen met koud water en laat uitlekken.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200° C. Bekleed een bakblik of grote springvorm met bakpapier. Leg er het deeg in en verdeel er de asperges over.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room en kruid goed met peper, zout en nootmuskaat. Giet het beslag over de asperges en bestrooi met parmezaan.

  4. 4

    Zet de taart in de oven en verlaag de temperatuur naar 180° C. Bak de quiche in ongeveer 40 minuten goudbruin en gaar. Serveer met een slaatje erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de asperges en breek het houtachtige uiteinde eraf (schillen hoeft niet). Kook ze 4 minuten in lichtgezouten water. Spoel meteen met koud water en laat uitlekken.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200° C. Bekleed een bakblik of grote springvorm met bakpapier. Leg er het deeg in en verdeel er de asperges over.

  3. 3

    Klop de eieren los met de room en kruid goed met peper, zout en nootmuskaat. Giet het beslag over de asperges en bestrooi met parmezaan.

  4. 4

    Zet de taart in de oven en verlaag de temperatuur naar 180° C. Bak de quiche in ongeveer 40 minuten goudbruin en gaar. Serveer met een slaatje erbij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.