Recept

IJstaart

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Nog lekkerder als je het zelf maakt

bereiding
  1. 1

    Meng op een zacht vuurtje de boter, de beide soorten suiker en de room in een pan.

  2. 2

    Laat afkoelen tot het mengsel lauw is. Voeg er de eieren bij en mix. Zet gedurende 2 uur in de diepvries en mix opnieuw.

  3. 3

    Breek de koekjes in stukjes en strooi uit in een cakevorm. Giet er het mengsel uit de diepvriezer over.

  4. 4

    Zet alles 24 uur in het diepvriesvak van de koelkast.

    Haal de ijstaart een uur voor het serveren uit de diepvriezer.

  5. 5

    Leg een in heet water gedrenkte handdoek rond de cakevorm.

    Stort de ijstaart op een serveerschotel. Versier desgewenst met toefjes slagroom, stukjes fruit en kokoskoekjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

IJstaart

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!