Bavarois met vruchten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bavarois met vruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Topdessert

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week de gelatine in water.

    Maak het fruit schoon, snij de appel in stukjes.

    Bestrijk een bavaroisvorm met boter.

    Pureer de frambozen.

  2. 2

    Kook de melk op met de suiker, neem de pan van het vuur en klop er de losgeroerde eierdooiers door samen met de gelatine.

  3. 3

    Leg alle fruit, behalve de frambozen, in de bavaroisvorm.

  4. 4

    Giet de warme eiercrème op de vruchten en laat afkoelen.

    Laat vervolgens nog een paar uur opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Snij de bavarois in plakken en serveer met een coulis van de gepureerde frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week de gelatine in water.

    Maak het fruit schoon, snij de appel in stukjes.

    Bestrijk een bavaroisvorm met boter.

    Pureer de frambozen.

  2. 2

    Kook de melk op met de suiker, neem de pan van het vuur en klop er de losgeroerde eierdooiers door samen met de gelatine.

  3. 3

    Leg alle fruit, behalve de frambozen, in de bavaroisvorm.

  4. 4

    Giet de warme eiercrème op de vruchten en laat afkoelen.

    Laat vervolgens nog een paar uur opstijven in de koelkast.

  5. 5

    Snij de bavarois in plakken en serveer met een coulis van de gepureerde frambozen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.