Appeltaart met twee soorten suiker
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Appeltaart met twee soorten suiker

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De klassieker onder de taarten

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de appelen, verwijder de klokhuizen en snij in dobbelsteentjes.

    Smeer een bakvorm in met wat boter en bestuif met bloem.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Vermeng de zachtgemaakte boter met de witte en de bruine suiker. Werk er één na één de eieren door.

  3. 3

    Meng het bakpoeder en een snuifje kaneel door de bloem en strooi door het mengsel boter-suiker-eieren. Voeg de room bij om een zacht, gelijkmatig deeg te bekomen. Meng de appelstukjes door het deeg.

  4. 4

    Vul de bakvorm met het deeg.

    Bak de taart in ongeveer 45 minuten in de oven.

  5. 5

    Dien warm op, eventueel met een bolletje vanilleroomijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de appelen, verwijder de klokhuizen en snij in dobbelsteentjes.

    Smeer een bakvorm in met wat boter en bestuif met bloem.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Vermeng de zachtgemaakte boter met de witte en de bruine suiker. Werk er één na één de eieren door.

  3. 3

    Meng het bakpoeder en een snuifje kaneel door de bloem en strooi door het mengsel boter-suiker-eieren. Voeg de room bij om een zacht, gelijkmatig deeg te bekomen. Meng de appelstukjes door het deeg.

  4. 4

    Vul de bakvorm met het deeg.

    Bak de taart in ongeveer 45 minuten in de oven.

  5. 5

    Dien warm op, eventueel met een bolletje vanilleroomijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.