Gesauteerde champignons met tonijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gesauteerde champignons met tonijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke champignonschotel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de champignons schoon en halveer de grote exemplaren. 

    Snipper de ui.

    Pers de knoflook.

    Hak de peterselie fijn.

  2. 2

    Verhit 2 el olijfolie en bak er de champignons in, blus met azijn.

  3. 3

    Zet een deksel op de pan en laat 5 minuten op een zacht vuurtje garen. Doe er de rest van de olie en de ui bij, laat 2 minuten garen.

  4. 4

    Voeg er de geperste knoflook, de tonijn met het vocht en de tomatenblokjes bij. Roer goed. Laat nog 20 minuten op een zacht vuurtje garen. Strooi er de gehakte peterselie bij. Lekker met rijst of couscous.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de champignons schoon en halveer de grote exemplaren. 

    Snipper de ui.

    Pers de knoflook.

    Hak de peterselie fijn.

  2. 2

    Verhit 2 el olijfolie en bak er de champignons in, blus met azijn.

  3. 3

    Zet een deksel op de pan en laat 5 minuten op een zacht vuurtje garen. Doe er de rest van de olie en de ui bij, laat 2 minuten garen.

  4. 4

    Voeg er de geperste knoflook, de tonijn met het vocht en de tomatenblokjes bij. Roer goed. Laat nog 20 minuten op een zacht vuurtje garen. Strooi er de gehakte peterselie bij. Lekker met rijst of couscous.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.