• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde kalkoenfilets

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met sperzieboontjes

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Schil de aardappelen en snij ze in niet te grote stukken. Schep er 2 el olijfolie, peper en zout door. Verdeel ze over een met olie bestreken bakplaat en zet ze 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Verwarm de melk en doe er het brood bij. Meng met de gesnipperde kruiden, de geperste knoflook en het losgeklopte ei. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Snij de filets open en vul ze met het mengsel. Klap weer dicht en zet vast met een prikker. Bestrijk ze met olie en kruid met peper en zout. Leg ze in een ovenschaal, samen met de aardappelen. Zet 25 tot 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C.

  2. 2

    Schil de aardappelen en snij ze in niet te grote stukken. Schep er 2 el olijfolie, peper en zout door. Verdeel ze over een met olie bestreken bakplaat en zet ze 10 minuten in de oven.

  3. 3

    Verwarm de melk en doe er het brood bij. Meng met de gesnipperde kruiden, de geperste knoflook en het losgeklopte ei. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Snij de filets open en vul ze met het mengsel. Klap weer dicht en zet vast met een prikker. Bestrijk ze met olie en kruid met peper en zout. Leg ze in een ovenschaal, samen met de aardappelen. Zet 25 tot 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.