Gevulde aardappel met broccoli en feta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde aardappel met broccoli en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Veggie gevuld

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Boen de aardappelen schoon en kerf ze aan één kant kruiselings in. Wikkel ze in aluminiumfolie en leg ze 50 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Blancheer de broccoli in lichtgezouten water en laat schrikken onder koud water. Laat uitlekken.

  3. 3

    Verbrokkel de feta. Snipper de knoflook. Meng beide met de broccoli. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Haal de aardappelen uit de folie en duw ze wat open. Vul ze met de broccolimix en bestrooi met chilivlokken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180° C. Boen de aardappelen schoon en kerf ze aan één kant kruiselings in. Wikkel ze in aluminiumfolie en leg ze 50 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Blancheer de broccoli in lichtgezouten water en laat schrikken onder koud water. Laat uitlekken.

  3. 3

    Verbrokkel de feta. Snipper de knoflook. Meng beide met de broccoli. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Haal de aardappelen uit de folie en duw ze wat open. Vul ze met de broccolimix en bestrooi met chilivlokken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.