Aardappelrösti met radijs en bieslook
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelrösti met radijs en bieslook

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zalige combinatie

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen. Rasp ze grof. Druk er het vocht uit, door een zeef of een keukenhanddoek. Klop het ei los met het maïszetmeel. Meng het papje door de geraspte aardappelen. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Verhit olie in een pan. Leg er wat aardappelhoopjes in. Druk ze plat met een spatel. Bak de rösti’s aan beide kanten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Snij de radijsjes in reepjes. Snij de lenteuitjes in ringen.

  4. 4

    Schik de rösti’s op borden. Bestrooi met radijs en lente-ui. Serveer ze met yoghurt met wat citroensap en peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen. Rasp ze grof. Druk er het vocht uit, door een zeef of een keukenhanddoek. Klop het ei los met het maïszetmeel. Meng het papje door de geraspte aardappelen. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Verhit olie in een pan. Leg er wat aardappelhoopjes in. Druk ze plat met een spatel. Bak de rösti’s aan beide kanten goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Snij de radijsjes in reepjes. Snij de lenteuitjes in ringen.

  4. 4

    Schik de rösti’s op borden. Bestrooi met radijs en lente-ui. Serveer ze met yoghurt met wat citroensap en peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.