Forel in papillot
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Forel in papillot

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Door de forel in papillot te bereiden, blijft de vis lekker sappig.

bereiding
  1. 1

    Schraap de wortelen, snij ze in fijne staafjes. Blancheer ze 3 minuten in de bouillon. Spoel de radijsjes en snij ze in fijne plakjes.

  2. 2

    Kruid de forellen aan binnen- en buitenkant met peper en zout en stop in elke forel een takje tijm.

  3. 3

    Vet 4 grote vellen aluminiumfolie in met olijfolie. Leg op elk vel een vis, een portie gepocheerde worteltjes en plakjes radijs. Lepel er telkens 3 el kippenbouillon en 1 el witte wijn bij. Vouw goed dicht, zodat de vloeistof er niet uit kan lopen.

  4. 4

    Zet de pakjes 15 minuten in de oven op 200° C.

  5. 5

    Maak de pakjes voorzichtig open. Werk af met gehakte peterselie. Serveer met gestoomde aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schraap de wortelen, snij ze in fijne staafjes. Blancheer ze 3 minuten in de bouillon. Spoel de radijsjes en snij ze in fijne plakjes.

  2. 2

    Kruid de forellen aan binnen- en buitenkant met peper en zout en stop in elke forel een takje tijm.

  3. 3

    Vet 4 grote vellen aluminiumfolie in met olijfolie. Leg op elk vel een vis, een portie gepocheerde worteltjes en plakjes radijs. Lepel er telkens 3 el kippenbouillon en 1 el witte wijn bij. Vouw goed dicht, zodat de vloeistof er niet uit kan lopen.

  4. 4

    Zet de pakjes 15 minuten in de oven op 200° C.

  5. 5

    Maak de pakjes voorzichtig open. Werk af met gehakte peterselie. Serveer met gestoomde aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.