Kabeljauw met kruidencrumble
bereiding
-
1
Hak de kappertjes en de verse kruiden.Pers de knoflook. Spoel de vis en dep hem droog. Verwarm de oven voor op 180°C.
-
2
Doe de kappertjes met alleĀ gehakte kruiden en het geperste knoflookteentje in een kom. Roer er 3 el olijfolie en de panko door. Breng op smaak met peper en zout.
-
3
Beboter eenĀ ovenschotel en leg de vis erin. Bedek de bovenkantĀ met het crumble-mengsel.
-
4
Doe de kerstomaatjes in een andere ovenschaal,Ā verdeel er de olijfolie over en breng op smaak metĀ peper en fleur de sel.
-
5
Zet de vis 20 Ć 25 minuten in deĀ oven. Kook ondertussen deĀ rijst gaar. Zet de tomaatjes de laatste 15 minutenĀ bij de vis in de oven.Ā Verdeel alles over de borden en serveer meteen.
Voorbereiding