Linguine met ansjovis en tomaat
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Linguine met ansjovis en tomaat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een origineel pastagerechtje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de tomaten.

    Plet de ansjovis.

    Snipper de ui en de knoflook.

    Snipper de marjolein en de salie.

  2. 2

    Stoof de ui en de knoflook glazig in een bodempje olijfolie. Doe er de tomaten, kappertjes en ansjovis bij.

  3. 3

    Roer de marjolein en salie door de saus. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Voeg er de bouillon aan toe, dek af en laat 20 minuten zachtjes stoven.

  4. 4

    Kook ondertussen de linguine beetgaar. Serveer de pasta met de saus. Garneer eventueel met salieblaadjes en geef er parmezaan bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Pel de tomaten.

    Plet de ansjovis.

    Snipper de ui en de knoflook.

    Snipper de marjolein en de salie.

  2. 2

    Stoof de ui en de knoflook glazig in een bodempje olijfolie. Doe er de tomaten, kappertjes en ansjovis bij.

  3. 3

    Roer de marjolein en salie door de saus. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Voeg er de bouillon aan toe, dek af en laat 20 minuten zachtjes stoven.

  4. 4

    Kook ondertussen de linguine beetgaar. Serveer de pasta met de saus. Garneer eventueel met salieblaadjes en geef er parmezaan bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.