Pasta met zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pasta met zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Licht zalmgerecht

bereiding
  1. 1

    Breng de visfumet tot tegen de kook aan. Snij de zalmfilet in hapklare stukken. Pocheer ze 3 minuten in de fumet. Giet af door een zeefje en vang het kookvocht op.

  2. 2

    Kook de broccoliroosjes beetgaar in gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water en laat ze goed uitlekken.

  3. 3

    Pel de tomaten, haal er de pitjes uit. Snij ze in blokjes.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  5. 5

    Laat intussen het gezeefde kookvocht van de zalm tot de helft inkoken. Doe er de room en de peterselie bij. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Laat nog even doorkoken.

  6. 6

    Doe de zalm, de broccoli en de tomaatblokjes bij de saus. Laat 1 minuut opwarmen.

  7. 7

    Giet de pasta af en vermeng ze met wat olijfolie. Lepel er de saus bij en dien op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng de visfumet tot tegen de kook aan. Snij de zalmfilet in hapklare stukken. Pocheer ze 3 minuten in de fumet. Giet af door een zeefje en vang het kookvocht op.

  2. 2

    Kook de broccoliroosjes beetgaar in gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water en laat ze goed uitlekken.

  3. 3

    Pel de tomaten, haal er de pitjes uit. Snij ze in blokjes.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

  5. 5

    Laat intussen het gezeefde kookvocht van de zalm tot de helft inkoken. Doe er de room en de peterselie bij. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Laat nog even doorkoken.

  6. 6

    Doe de zalm, de broccoli en de tomaatblokjes bij de saus. Laat 1 minuut opwarmen.

  7. 7

    Giet de pasta af en vermeng ze met wat olijfolie. Lepel er de saus bij en dien op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.