Wijting met kaas en prei
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Wijting met kaas en prei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Simpel maar fijn

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar in gezouten water.

  2. 2

    Spoel de visfilets, dep ze goed droog. Kruid ze met peper en zout. Leg ze in een met olijfolie ingevette ovenschaal. Leg op elke visfilet een plakje kaas. Zet 15 minuten in de oven op 175° C.

  3. 3

    Snij de preiwitten in ringen. Stoof ze 5 tot 7 minuten in een nootje boter. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Pureer de aardappelen met de warme melk en een nootje boter. Kruid met muskaatnoot en peper.

  5. 5

    Schep op vier voorverwarmde borden met daarop een flinke portie prei. Leg er de vis bij en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de aardappelen gaar in gezouten water.

  2. 2

    Spoel de visfilets, dep ze goed droog. Kruid ze met peper en zout. Leg ze in een met olijfolie ingevette ovenschaal. Leg op elke visfilet een plakje kaas. Zet 15 minuten in de oven op 175° C.

  3. 3

    Snij de preiwitten in ringen. Stoof ze 5 tot 7 minuten in een nootje boter. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Pureer de aardappelen met de warme melk en een nootje boter. Kruid met muskaatnoot en peper.

  5. 5

    Schep op vier voorverwarmde borden met daarop een flinke portie prei. Leg er de vis bij en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.