Recept

Fusilli met asperges & sesamzaadjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker gegratineerd pastagerecht

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. 2

    Maak de asperges schoon. Kook ze 10 minuten in gezouten water. Laat schrikken in koud water en uitlekken. Snij de zachte punten van de stengels en verdeel de stengels in hapklare stukjes.

  3. 3

    Verwarm de melk tot tegen de kook aan. Schep er de ricotta bij en roer goed glad. Kruid met tijm en peper uit de molen. Voeg er de fijngesneden asperge-stengels aan toe.

  4. 4

    Kook de fusilli beetgaar in gezouten water. Giet af en vermeng ze meteen met de kaassaus. Schep de pasta in een ovenschaal, bestrooi met sesamzaadjes en besprenkel met olijfolie. Zet 15 minuten in de oven.

  5. 5

    Bak de aspergepunten kort in de boter. Leg ze bij de fusilli. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fusilli met asperges & sesamzaadjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!