Risotto met erwtjes, ham en chipolata
bereiding
- 
                        1 Snipper de ui fijn. Breng de bouillon aan de kook. Rasp de parmezaan. Snij de rauwe ham in reepjes. 
- 
                        2 Meng de ui met 1 el olijfolie in een ruime schaal. Zet 2 minuten in de microgolfoven, op 600 Watt. 
- 
                        3 Doe er de rijst bij en overgiet met de kokende bouillon. Dek af en laat 27 minuten garen op 600 Watt. 
- 
                        4 Schep de kaas, boter, room, erwtjes, broccoli en rauwe ham door de rijst. Laat nog 6 minuten verder garen. Bak intussen de chipolata. 
- 
                        5 Breng de risotto op smaak met peper en zout. Serveer hem bij de worst. 
Voorbereiding
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                