Risotto met chipolata
bereiding
- 
                        1 Breng de bouillon aan de kook met de saffraan. Verwarm de oven voor op 175°C. Pel en snipper de uien. Hak de bieslook. 
- 
                        2 Fruit de uien glazig in de olijfolie. Doe er de rijst bij en roerbak tot de korrels glazig zijn. 
- 
                        3 Schenk er een pollepel warme bouillon bij. Roer om. Laat zacht koken tot de bouillon opgeslorpt is. 
- 
                        4 Doe er weer een pollepel bouillon bij. Roer om en laat verdampen. Werk zo verder tot de rijst gaar is (de bouillon zal bijna helemaal opgebruikt zijn). 
- 
                        5 Bak de worsten aan in de helft van de boter. Zet ze 10 minuten in de oven. 
- 
                        6 Breng de risotto op smaak met peper en zout. Schep er de rest van de boter en de gehakte bieslook door. 
- 
                        7 Verdeel de risotto en de worstjes over de borden. Lepel er wat van het braadvet over en werk af met parmezaan. 
Voorbereiding
 
                                                     
                 
                 
                 
                 
                                 
                 
                 
                