• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Oosters rundvlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartverwarmend door zijn pittige karakter

bereiding
  1. 1

    Snij de lente-ui in ringen. Snipper de gember. Rasp de limoenschil en pers daarna de vrucht uit.

  2. 2

    Wok de gember en de lente-uitjes 2 minuten in 1 eetlepel olie. Doe er de currypasta bij en bak tot de aroma’s goed vrijkomen. Roer er dan de wijn, kokosmelk, limoenschil, vissaus en suiker door.

  3. 3

    Voeg er de courgettes, boontjes en erwtjes aan toe, zet het vuur wat zachter en laat alles 15 minuten stoven. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper, zout en limoensap.

  4. 4

    Bak in een andere pan op hoog vuur het vlees snel rondom bruin. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en serveer met de groentecurry en het vlees. Bestrooi met koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de lente-ui in ringen. Snipper de gember. Rasp de limoenschil en pers daarna de vrucht uit.

  2. 2

    Wok de gember en de lente-uitjes 2 minuten in 1 eetlepel olie. Doe er de currypasta bij en bak tot de aroma’s goed vrijkomen. Roer er dan de wijn, kokosmelk, limoenschil, vissaus en suiker door.

  3. 3

    Voeg er de courgettes, boontjes en erwtjes aan toe, zet het vuur wat zachter en laat alles 15 minuten stoven. Roer regelmatig. Breng op smaak met peper, zout en limoensap.

  4. 4

    Bak in een andere pan op hoog vuur het vlees snel rondom bruin. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en serveer met de groentecurry en het vlees. Bestrooi met koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.