• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Grietfilet met ostendaisesaus en tagliatelle

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijke grietfilet

bereiding
  1. 1

    Kook de tagliatelle al dente gaar. Snij de kerstomaatjes doormidden.

  2. 2

    Haal de grietfilets door de bloem en bak ze goudbruin in de helft van de boter.

  3. 3

    Snij ui en selder klein en stoof ze in de rest van de boter. Voeg er de mosselen aan toe. Dek af en laat enkele minuten verwarmen.

  4. 4

    Doe de room samen met de mosterd en de visfond in een pannetje en laat tot ongeveer twee derde inkoken.

  5. 5

    Verdeel de tagliatelle over de borden. Leg er de vis bij en werk af met de mosselen, de saus en de kerstomaatjes. Bestrooi tot slot met peterselie en parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de tagliatelle al dente gaar. Snij de kerstomaatjes doormidden.

  2. 2

    Haal de grietfilets door de bloem en bak ze goudbruin in de helft van de boter.

  3. 3

    Snij ui en selder klein en stoof ze in de rest van de boter. Voeg er de mosselen aan toe. Dek af en laat enkele minuten verwarmen.

  4. 4

    Doe de room samen met de mosterd en de visfond in een pannetje en laat tot ongeveer twee derde inkoken.

  5. 5

    Verdeel de tagliatelle over de borden. Leg er de vis bij en werk af met de mosselen, de saus en de kerstomaatjes. Bestrooi tot slot met peterselie en parmezaan.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.